ΑΕΚ

Απόφαση για ενίσχυση με 5 μεταγραφές

Απόφαση για ενίσχυση με 5 μεταγραφές
INTIME SPORTS

Με απόλυτη σύμπνοια απόψεων ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ και του τεχνικού επιτελείου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Πέντε μεταγραφές θα κάνει επιπλέον ο δικέφαλος. Την Παρασκευή το πρωί νέο ραντεβού για τις λεπτομέρειες και τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η διοίκηση για τους μεταγραφικούς στόχους.

Μετά από περίπου 4 ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους Σταύρο Αδαμίδη, Αρνααρ Γκρέταρσον, Βασίλη Δημητριάδη και ο Γιώργο Κωνσταντινίδη από την πλευρά της ΠΑΕ και τους Μανόλο Χιμένεθ, Αλβάρο Τόρες(μάνατζερ του Ισπανού) και του γυμναστή της ομάδας, Ντανιέλ Παστόρ.

Βασικό θέμα προς συζήτηση η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ με τουλάχιστον 4 με 5 μεταγραφές αλλά και ολοκλήρωση των ανοιχτών θεμάτων όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, τις ανανεώσεις αλλά και τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί.

Επίσης συμφώνησαν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σλοβενία και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΚ σε Σλοβενία αλλά και στην Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Παραμένει ο Μορίγια αλλά από Ισπανία

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα του Μορίγια (ψυχολόγος), ο οποίος θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ αλλά θα συνεργάζεται από την Ισπανία περισσότερο. Φυσικά θα έχει και προσωπική επαφή με τους παίκτες καθώς θα έρχεται και στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο επιτελείο του Μανόλο, οι Χέσους Καλντερόν (βοηθός) και Ντανιέλ Παστόρ (γυμναστής), θα αναβαθμιστούν οι θέσεις τους. Αύριο θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ