Απόφαση τσουβάλιασμα λένε στην ΑΕΚ

Απόφαση τσουβάλιασμα λένε στην ΑΕΚ

Να φύγει από το κάδρο ο Ιβάν Σαββίδης... Αυτό σύμφωνα με ανθρώπους της Ένωσης είναι το νόημα της απόφασης Βασιλειάδη. Αναμένεται επίσημη τοποθέτηση.

Η ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να φωνάξει και να κάνει μικροπολιτική. Ουδέποτε ήθελε να αντιπαρατεθεί και να ακολουθήσει τις μεθόδους που άλλοι ύψωσαν ως λάβαρα.

Χωρίς κραυγές. Με χαμηλούς τόνους και δράσεις...

«Αυτή η απόφαση είναι ένα τσουβάλιασμα» έλεγαν στην ΑΕΚ. Δικαίως! Ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με ένα όπλο σε εμφανή θέση, οι μπράβοι του επίσης. Γιατί θα πρέπει η Ένωση να εξισώνεται με πολιτικές άλλων; Όταν δεν έχει προκαλέσει... «Μέτρο για να φύγει από το κάδρο αυτός που εισβάλει στο γήπεδο οπλοφορώντας» είπε αξιωματούχος της Ένωσης στο Sport24.gr.

Στην ΑΕΚ έλεγαν επίσης ότι «είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς καμία κραυγή, χωρίς καμία υψηλών τόνων ανακοίνωση μέχρι σήμερα, πήγαμε να παίξουμε στην Τούμπα χωρίς να βγάλουμε κιχ για να μην δυναμιτίσουμε, ενώ κοιμηθήκαμε με +5 κεκλεισμένων των θυρών και ξυπνήσαμε με +2 απέναντι σε κόσμο».

Η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24