ΑΕΚ

"Απόδραση" στην ΑΕΚ πριν τον... Γολγοθά

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ γεμίζουν "μπαταρίες" εκτός Αθηνών, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά ζόρικο πρόγραμμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ τους έδωσε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να αποφορτιστούν.

Παγίως για τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μεγάλη σημασία η διαδικασία αποφόρτισης και του σώματος αλλά και του… μυαλού των ποδοσφαιριστών του. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί μια εβδομάδα με μίνι βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αλλά και όταν ακολουθεί από την προσεχή Τετάρτη, ένα πρόγραμμα… φωτιά.

Γι' αυτό και ο Χιμένεθ έκανε ότι μπορούσε, προκειμένου να δώσει στους ποδοσφαιριστές του όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να αποφορτιστούν. Ακόμα και να φύγουν από την Αθήνα. Ήδη από χθες (11/8) το πρωί μετά την προπόνηση στην πισίνα, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ελεύθεροι και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο (13/8) το απόγευμα.

Κάτι που έδινε την ευκαιρία ακόμα και για μίνι «απόδραση» από την Αθήνα. Ευκαιρία που οι περισσότεροι από τους παίκτες της ΑΕΚ, δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτοι. Πάντως από την προσεχή εβδομάδα, τους «κιτρινόμαυρους» περιμένει ένα ζόρικο πρόγραμμα με συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Την Τετάρτη (16/8) η αποστολή αναχωρεί για Βέλγιο, για το πρώτο ματς με την Μπριζ την Πέμπτη (17/8).

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα ξημερώματα Παρασκευής (18/8) και την Κυριακή (20/8), έχει πρεμιέρα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό. Ακολουθεί η ρεβάνς με την Μπριζ πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 24 Αυγούστου, ενώ η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει στις 26/8 στα Γιάννενα, για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στις 27/8.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ