ΑΕΚ

Αποδοκιμασίες από οπαδούς της ΑΕΚ κατά Βασιλόπουλου στην παρέλαση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ EUROKINISSI SPORTS

O δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, κατήγγειλε εκφοβισμούς και "καθεστώς πολιορκίας" από "χουλιγκάνους της ΑΕΚ" με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου της Ένωσης.

Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, κατά τη διάρκεια της εορταστικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν μετά την κατάθεση στεφάνου από τον Άρη Βασιλόπουλο, ενώ ο ίδιος από την επίσημη σελίδα της παράταξής του στο Facebook, "Δύναμη Πολιτών", κατήγγειλε εκφοβισμούς και "καθεστώς πολιορκίας" από "χουλιγκάνους της ΑΕΚ" με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της "Δύναμης Πολιτών - Άρης Βασιλόπουλος":

"Με ένα εκφοβιστικό μαρτύριο για τα μέλη της δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαληδόνας μπορούν να συγκριθούν οι μεσημεριανές εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν όχι μόνο κάτω από ένα κλίμα αντίστοιχο αυτού που έχει διαμορφωθεί στην πόλη -η οποία παραμένει σε ένα καθεστώς ιδιότυπης πολιορκίας από χουλιγκάνους, με αφορμή το θέμα του γηπέδου της «Δικέφαλος ΑΕ»- αλλά και με απειλές, βρισιές ακόμα και ροχάλες κατά αιρετών.

Μια ομάδα 20-30 ατόμων, κρατώντας μια μεγάλη σημαία της ΑΕΚ, είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως πριν την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων.

Η «υποδοχή» του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, των δημοτικών συμβούλων και των εκπροσώπων των φορέων της πόλης, έγινε μέσα σε γιουχαΐσματα και υβριστικά συνθήματα. Σύμφωνα με μάρτυρες, από τα πρώτα αυτά περιστατικά φάνηκε η δυσφορία του κόσμου που βρέθηκε στις εκδηλώσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ