ΑΕΚ

Από την "Πύλη 7" ο Μπουονανότε

Από την "Πύλη 7" ο Μπουονανότε
Μπουονανότε

Σχεδόν μια εβδομάδα κράτησε η αναμονή της ΑΕΚ για την άφιξη του Ντιέγκο Μπουονανότε, αλλά πλέον απομένουν λίγες ώρες για να "πατήσει" ο παίκτης αθηναϊκό έδαφος. Θα βγει από την "Πύλη 7" του αεροδρομίου.

Σχεδόν μια εβδομάδα κράτησε η αναμονή της ΑΕΚ για την άφιξη του Ντιέγκο Μπουονανότε, αλλά πλέον απομένουν λίγες ώρες για να "πατήσει" ο παίκτης αθηναϊκό έδαφος. Και προφανώς όλοι στην ομάδα κινούνται στους ρυθμούς της υποδοχής του Αργεντινού. Από τον κόσμο που ετοιμάζεται να πάει στο αεροδρόμιο, μέχρι την ΠΑΕ που προσπαθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν αρτιότερα αυτή την άφιξη.

Ο Μπουονανότε θα φτάσει στις 20.40 μέσω Ρώμης. Αλλά όπως ήταν λογικό, δεν θα βγει από την αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος, διότι αυτό θα δημιουργούσε τεράστια ζητήματα συνολικά στην λειτουργία του αεροδρομίου, αλλά και στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κανονίσει ώστε ο Αργεντινός να βγει από την "Πύλη 7" του αεροδρομίου. Είναι πύλη από την οποία συνήθως "φεύγουν" τα εμπορεύματα, αλλά και οι σπουδαίοι παίκτες που έρχονται για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί βγήκε και ο Εσιέν και ο Καμπιάσο και τώρα ο Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ