ΑΕΚ

Από την περίπλοκη επιστροφή, στην (πολύ) πιο περίπλοκη

Από την περίπλοκη επιστροφή, στην (πολύ) πιο περίπλοκη
Τζεμπούρ Σκόκο INTIME SPORTS

Διαβάστε πως έχουν τα πράγματα όσον αφορά τις περιπτώσεις των Ραφίκ Τζεμπούρ και Νάτσο Σκόκο. Ποιος έχει το προβάδισμα για επιστροφή στην ΑΕΚ.

Μπορεί οι παλιές αγάπες εκτός από τον παράδεισο, ενίοτε να λοξοδρομούν και προς ΑΕΚ μεριά. Όπως οι περιπτώσεις που προέκυψαν, είναι από περίπλοκες, έως και εξαιρετικά περίπλοκες. Η ΑΕΚ έχει ανοικτή γραμμή με τον Ράφικ Τζιμπούρ και παρακολουθεί και την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο.

Όμως επί της ουσίας μόνο η μια επιστροφή συγκεντρώνει πιθανότητες ολοκλήρωσης. Αυτή του Αλγερινού επιθετικού. Διότι για τον Σκόκο τα πράγματα είναι εξόχως δύσκολα.

Ο Τζιμπούρ

Την περίπτωση του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ αποφάσισαν να την προχωρήσουν. Ειδικά από την στιγμή που διαπίστωσαν πως ο ίδιος ο Αλγερινός όχι μόνο θέλει να γυρίσει, αλλά δείχνει και πολύ ζεστός να βοηθήσει ξανά την Ένωση να πρωταγωνιστήσει. Σ’ άλλες περιπτώσεις οι εκατέρωθεν επιθυμία συνεργασίας, ίσως και να ήταν αρκετή για να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες η υπόθεση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, που εκ φύσεως είναι περίπλοκη, ακόμα υπάρχουν ανοικτά ζητήματα, ίσως και ικανά να αποδειχθούν ανυπέρβλητα εμπόδια σε τυχόν συμφωνία. Πάντως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή. Και το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν πρόκειται η υπόθεση να μετατραπεί σε σίριαλ και θα τελειώσει άμεσα είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Ο Σκόκο

Αντίθετα η περίπτωση του Σκόκο είναι εξαιρετικά δύσκολο να τελειώσει θετικά αλλά είναι πιθανό να «τραβήξει» ακόμα και μέχρι τον Γενάρη. Όσα δήλωσε χθες (15/6) ο Αργεντινός μάνατζερ του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ έχουν δόση αλήθειας. Υπό την έννοια πως η Ένωση και ψάχτηκε για την επιστροφή του Σκόκο αλλά και διατεθειμένη ήταν να κάνει ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να το παλέψει. Με την προϋπόθεση όμως, πως ο ίδιος ο Αργεντινός θα το σκεφτόταν να φύγει από τη Νιούελς. Κάτι τέτοιο όμως, δεν προέκυψε. Το είπε άλλωστε και ο μάνατζερ του χθες. «Θέλει να μείνει ο Σκόκο στη Νιούελς και θα μείνει».

Και αν πριν από λίγο και καιρό ο Αργεντινός σκεφτόταν μια φορά πως δεν ήθελε να φύγει, τώρα το σκέφτεται εκατό. Από την στιγμή που η Νιούελς επέλεξε τον εκλεκτό του Σκόκο για τον πάγκο της (λέγε με και Μπερνάρντι), ο παίκτης δεν υπάρχει περίπτωση να τον εγκαταλείψει. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Τον Δεκέμβρη η συζήτηση θα είναι διαφορετική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ