ΑΕΚ

Από νωρίς στα "βάσανα" ο Βάργκας

Από νωρίς στα "βάσανα" ο Βάργκας
Βάργκας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν... λυπήθηκε τον Βάργκας και τον έστρωσε στη δουλειά στην προπόνηση του Σαββάτου. Το βράδυ στην Αθήνα ο Μπαρόχα.

Το «κοντέρ» των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα σ’ αυτή τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Άλλωστε όλες οι πρωινές προπονήσεις, ακόμα και η σημερινή (18/7) που ήταν στα Σπάτα και όχι στο Γκολφ της Γλυφάδας, είχαν πολύ τρέξιμο.

Ο Ρόναλντ Βάργκας που είχε εξασφαλίσει παραπάνω καλοκαιρινή άδεια λόγω του Κόπα Αμέρικα, όλες τις προπονήσεις στο Γκολφ της γλίτωσε. Όμως αμά τη αφίξει του στην Αθήνα, μπήκε στα… βάσανα.

Στη πρωινή προπόνηση στα Σπάτα, ο Βάργκας ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του. Και «έγραψε» και αυτός πολλά χιλιόμετρα και έριξε πολύ ιδρώτα. Ακόμα μπάλα ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει ακουμπήσει. Αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στην απογευματινή προπόνηση.

Αύριο (19/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό. Το πρώτο ολόκληρο ρεπό τους από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία, το οποίο μάλιστα το «κέρδισαν» μετά από διαπραγματεύσεις με τον Δέλλα. Και αυτό διότι αρχικά το πρόγραμμα προέβλεπε ακόμα και γι αύριο πρωινή προπόνηση. Τελικά οι παίκτες θα έχουν ολόκληρη την μέρα ελεύθερη και την Δευτέρα (20/7) πολύ νωρίς (06.00) το πρωί θα αναχωρήσουν για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το βράδυ στην Αθήνα ο Μπαρόχα

Στην ΑΕΚ πάντως περιμένουν και... αφίξεις απόψε, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24. Ο Άλεν Μπαρόχα βρίσκεται ήδη εν πτήσει για την Αθήνα και αναμένεται να φτάσει το βράδυ. Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ