ΑΕΚ

Από μια έως τέσσερις μεταγραφές η ΑΕΚ

Από μια έως τέσσερις μεταγραφές η ΑΕΚ

Μόνο σκέψεις και όχι οριστικές αποφάσεις για τον αριθμό των κινήσεων που θα κάνει η ΑΕΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Ντάνιελ Μαίστόροβιτς έχει κάνει ήδη μέσα στον Νοέμβρη δυο μεταγραφικά ταξίδια. Αμέσως μετά, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε περισσότερες από μια συναντήσεις και συνεργασίες με τον Ζοσέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε μετά το ματς με τον Πλατανιά, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, πως έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις και πως δεν θα βιαστεί για να τις πάρει.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου ο Μαϊστόροβιτς μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, αναχώρησαν για την Λατινική Αμερική, με βασικό προορισμό την Αργεντινή. Και οι επαφές με τον Αστρίτ Αζντάρεβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Έρεμπρο, είναι προχωρημένες. Αυτή είναι συνοπτικά η εικόνα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια, τίποτα απολύτως δεν είναι ακόμα "κλειδωμένο" και ξεκάθαρο. Ούτε καν ο αριθμός των κινήσεων που θα κάνει η ΑΕΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εξαίρεση η απόκτηση ενός χαφ που θεωρείται δεδομένη και γι αυτό και έχει προχωρήσει πολύ η υπόθεση του Αζντάρεβιτς. Χωρίς όμως και αυτή να έχει ακόμα κλείσει οριστικά. Έχει όμως προχωρήσει. Κατά τα άλλα υπάρχουν μόνο σκέψεις περί ενίσχυσης, αλλά όχι οριστικές αποφάσεις.

Το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ φορ, υπάρχει πάντα στο τραπέζι. Έτσι κι αλλιώς ήταν αναγκαία η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Αλλά όσο ο Αλμέιδα παραμένει σε αφλογιστία, τόσο η ανάγκη για μεταγραφή φορ γίνεται όλο και επιτακτική. Επομένως θεωρητικά, αν γίνει δεύτερη κίνηση στην χειμερινή αγορά, θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Θεωρητικά υπάρχει θέμα ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας. Στην λογική να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λέσκοτ. Όμως ανάγκη ενίσχυσης υπάρχει και στο αριστερό άκρο. Επομένως αν τελικά αποφασιστεί να γίνει κίνηση, ίσως η ΑΕΚ αναζητήσει μια περίπτωση που να μπορεί να καλύψει και τις δυο θέσεις.

Θεωρητικά επίσης, ο Μοράις θα ήθελε και μια ακόμα λύση για τα άκρα της επίθεσης. Κάτι ωστόσο που δεν θα πέσει στο τραπέζι, αν ο Πορτογάλος τεχνικός καθιερώσει το 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Σχήμα το οποίο δεν απαιτεί πολλές επιλογές στα άκρα.

Θεωρητικά επίσης, η ΑΕΚ θα εξετάσει το ενδεχόμενο για ακόμα έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ειδικά από την στιγμή που το πρόβλημα με αχίλλειο που κουβαλά από το καλοκαίρι ο Σιμόες, επιβάλλει ειδική διαχείριση και μεγάλα διαστήματα ξεκούρασης. Όμως μια κίνηση στην μεσαία γραμμή, ίσως περνά και από την προοπτική περισσότερων ευκαιριών στον Γαλανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ
"Τον Αστρίτ τον θέλουμε πολλές ομάδες"
Καλά μαντάτα για τρεις στην ΑΕΚ
Κοστίζει στην ΑΕΚ η αφλογιστία του Αλμέιδα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ