ΑΕΚ

Από Ινδία για Σιγκαπούρη ο Μελισσανίδης

Από Ινδία για Σιγκαπούρη ο Μελισσανίδης
Μελισσανίδης-Μπάγεβιτς-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταξιδεύει αυτήν την ώρα για επαγγελματικούς λόγους προς Σιγκαπούρη κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και την οριστική απόφαση για Κετσπάγια.

Από νωρίς τη Δευτέρα, στην ΑΕΚ γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων μόνο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και με την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Τον τελευταίο λόγο, όμως, για την επόμενη μέρα της ομάδας, μετά από τη βαριά ήττα στο ντέρμπι, την έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και ίσως ένας από τους βασικούς λόγους που επί της ουσίας ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, είναι η απουσία του από την Ελλάδα.

Ο Μελισσανίδης ταξιδεύει με προορισμό την Άπω Ανατολή για επαγγελματικούς λόγους. Για όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα με την ομάδα ενημερώνεται κάπου ανάμεσα σε Ινδία και Σιγκαπούρη. Όταν θα φτάσει στον προορισμό του, προφανώς και θα πάρει την οριστική απόφαση.

Εκείνο που βγαίνει ως κλίμα μετά και από τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα οι διοικούντες με τον Κετσπάγια είναι πως υπάρχει μια επιφύλαξη όσον αφορά ραγδαίες εξελίξεις. Στη δεδομένη χρονική στιγμή άλλωστε, η ΑΕΚ είναι δύσκολο να έχει έτοιμη, μια αξιόπιστη λύση για τον πάγκο. Ακόμα και ο Μπάγεβιτς, πάντως, εμφανίζεται διστακτικός στην αλλαγή προπονητή.

Από την άλλη μεριά, το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Κετσπάγια και ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κετσπάγια - ΑΕΚ: "Μιλήσαμε, συνεχίζουμε..."
Αιφνιδιασμός από Κετσπάγια: Οι χαμηλοί τόνοι και το ρεπό στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ