ΑΕΚ

Από Αγγλία μέχρι… Βραζιλία

Από Αγγλία μέχρι… Βραζιλία
INTIME SPORTS

Οι Άγγλοι επιμένουν για Πογέτ και Σουόνσι, παρά την διάψευση του Ουρουγουανού, ενώ οι Βραζιλιάνοι "κλείνουν" μεταγραφή επιθετικού στην ΑΕΚ.

Είναι αναμενόμενο πως όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τόσο θα εμφανίζονται δημοσιεύματα από το εξωτερικό, που θα εμπλέκουν την ΑΕΚ με μεταγραφικά σενάρια. Όμως παράλληλα μ’ αυτό, έχει προκύψει και η προσθήκη του ονόματος του Γκας Πογέτ στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκάρι Μονκ, στον πάγκο της Σουόνσι. Γι αυτό και η ΑΕΚ βρίσκεται προ δυο ανοικτών… μετώπων.

Από την μια οι Άγγλοι που επιμένουν πως ο Ουρουγουανός τεχνικός «παίζει» για τον πάγκο της Σουόνσι και από την άλλη οι Βραζιλιάνοι που στέλνουν στην ΑΕΚ τον Κλέο.

Περί Πογέτ

Στην περίπτωση του Πογέτ, ο ίδιος ο τεχνικός της Ένωσης έχει τοποθετηθεί δημοσίως από την Τετάρτη (9/12) κιόλας. Και επιχείρησε να κλείσει την υπόθεση. Ωστόσο οι Άγγλοι την κρατούν ανοικτή. Ο «Guardian» που θεωρείται εξόχως έγκυρος, υποστήριζε με δημοσίευμα του, πως ο Πογέτ είναι θετικός να επιστρέψει στην Πρέμιερ λιγκ, παρά την δημόσια άρνηση του.

Και υπερτόνιζε την μεγάλη εκτίμηση που έχει στον Ουρουγουανό ο πρόεδρος της Σουόνσι. Από την άλλη μεριά, τοSkybetχθες (10/12) το απόγευμα, μπορεί να έδινε ως πρώτο φαβορί για τον πάγκο των «Κύκνων» τον Άβρααμ Γκραντ, αλλά στην δεύτερη θέση, είχε ανεβάσει τον Πογέτ. Προφανώς και όλα αυτά θα κοπούν μαχαίρι, όταν πλέον η Σουόνσι θα προσλάβει προπονητή.

Περί Κλέο

Παράλληλα υπήρξε και βραζιλιάνικο δημοσίευμα που έκανε λόγο για οριστική συμφωνία του Κλέβερσον Γκαμπριέλ Κόρδοβα, γνωστό ως Κλέο, με την ΑΕΚ. Είναι γεγονός πως ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Παραναένσε, έχει προταθεί στην Ένωση ήδη από τα τέλη του Νοέμβρη. Όμως, με δεδομένο πως ο Πογέτ βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία αξιολόγησης των στόχων για την μεταγραφική ενίσχυση στην θέση του επιθετικού τον προσεχή Γενάρη, είναι δύσκολο να έχει κλείσει ήδη η μεταγραφή. Παρόλο που δεν αποκλείεται να «άρεσε» ο Κλέο και στον Πογέτ.

Πάντως το γεγονός πως η… διαδρομή του συγκεκριμένου βραζιλιάνου δημοσιεύματος που κάνει λόγο για οριστική συμφωνία, έχει αφετηρία την… Ελλάδα, προκαλεί επιφυλάξεις περί της εγκυρότητας του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ