ΑΕΚ

Απάντηση Δημάτου στην ΑΕΛ: "Αισχρή προσβολή"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, η οποία ζήτησε να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ στον αγώνα Κυπέλλου με την Ένωση (01/03, 19:30).

Στην ΑΕΚ δεν έδειξαν πως έχουν σκοπό να ασχοληθούν με το αίτημα της ανακοίνωσης της Λάρισας, προκειμένου να υποβληθούν "κιτρινόμαυροι" σε αντιντόπινγκ κοντρόλ. "Ας ζητήσουν ότι θέλουν" ήταν η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου.

Όμως για την ΑΕΚ έχει τεράστια σημασία αυτό που ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ περί των τραυματισμών των παικτών της Ένωσης. Και επ’ αυτού ήταν και η αντίδραση του Ανδρέα Δημάτου μέσω facebook, που μίλησε για αισχρή προσβολή. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ!

Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε! Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ματς με την ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ