ΑΕΚ

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ
ΑΕΚ, Τζιμπούρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, το απουσιολόγιο του προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, ήταν "λευκό" στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12) στα Σπάτα.

Από τα πιο… ευτυχισμένα «προσκλητήρια» ήταν αυτό που έκανε την Παρασκευή (4/12) το πρωί στα Σπάτα ο Γκουστάβο Πογέτ. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό, που άκουσε από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ να φωνάζουν «παρών».

Ο Θέσαρ Άρθο ήδη από χθες έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα. Ο Ράφικ Τζεμπούρ, που χθες (3/12) είχε πέσει στο κρεβάτι από μια ίωση, σήμερα ήταν κανονικά παρών στην προπόνηση.

Και ο Δημήτρης Ανάκογλου που λόγω τενοντίτιδας δεν είχε παίξει στο ματς κυπέλλου, επίσης προπονήθηκε κανονικά. Ακόμα και ο Ρόναλντ Βάργκας που για τρία διαδοχικά παιχνίδια ήταν υποχρεωτικά καθηλωμένος στην εξέδρα λόγω της τιμωρίας, πλέον έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Πάντως το απουσιολόγιο του Πογέτ για το ματς της Κυριακής (6/12) δεν είναι λευκό, όπως αυτό το σημερινής προπόνησης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει μια αγωνιστική τιμωρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εξίσωση με πολλούς αγνώστους

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ