ΑΕΚ

Απαντάει στο ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ για να πάρει την υπογραφή

Απαντάει στο ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ για να πάρει την υπογραφή

Η πλευρά της ΑΕΚ θα στείλει τις απαντήσεις που ζήτησε το ΥΠΑΠΕΝ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δείχνοντας διάθεση συνεργασίας με το υπουργείο, ώστε να πάρει την υπογραφή και να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου.

Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που είχε το ΥΠΑΠΕΝ απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια επικρατεί στην ΑΕΚ, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει την πρώτη ανακοίνωση από πλευράς του Πάνου Σκουρλέτη την περασμένη εβδομάδα.

Το πρώτο συναίσθημα των "κιτρινόμαυρων" όταν αντίκρισαν την περασμένη εβδομάδα την ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, ήταν η απορία, καθώς έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, περίμεναν απλά την ειδοποίηση ότι η ΜΠΕ υπογράφηκε και όχι εκ νέου διάλογο για ερωτήσεις επί ερωτήσεων που έχουν τεθεί κατά καιρούς.

Η ΑΕΚ απάντησε για το τι συμβαίνει με την καθυστέρηση της υπογραφής της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενημερώνοντας αναλυτικά τον κόσμο, ωστόσο δεν έχει σκοπό να... τραβήξει το θέμα, κάνοντας πίσω ώστε να προχωρήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν σκοπό να δώσουν μια συνολική απάντηση στις περίπου 800+ σελίδες της δημόσιας διαβούλευσης, έτσι ώστε να κλείσει το τυπικό της υπόθεσης, να πάρει την υπογραφή από τον υπουργό και να προχωρήσει με την οικοδομική άδεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ