ΑΕΚ

Απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

Απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελεσίδικη απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη από το δικαστικό τμήμα της επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση Κύρκου. Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης.

Οριστικά απαλλάχθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης απ’ όλες τις κατηγορίες για το επεισόδιο με τον Κύρκο, στο περσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αυτό αποφάσισε το δικαστικό τμήμα της επιτροπής Δεοντολογίας.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, είχε παραπέμψει την υπόθεση στην επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία είχε ασκήσει δίωξη και την είχε στείλει αντίστοιχα στο δικαστικό τμήμα. Η απόφαση απαλλάσσει τον Μελισσανίδη από όλες τις κατηγορίες γιατί δεν αποδείχθηκε ότι όντως υπήρξε είτε απειλή, είτε εξύβριση στον Κύρκο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης "από την υπεύθυνη δήλωση του κ. Κύρκου στις 11/1/2017 προέκυψε ότι η συνομιλία μεταξύ αυτού και του πειθαρχικώς διωκόμενου ήταν έντονη και αφορούσε αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα πλην όμως σε καμία περίπτωση ο τελευταίος (Μελισσανίδης) δεν απείλησε, ούτε εξύβρισε τον ως άνω αξιωματούχο του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Να ανοίξει διάλογος για το γήπεδο"
Ξανά με πολλές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά
Μπάρκας ή Ανέστης;
Στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας 50 οπαδοί της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ