ΑΕΚ

Ανυπομονούν να γυρίσουν Αθήνα Μπαρμπόζα, Γκαλο κι Άρθο

Ανυπομονούν να γυρίσουν Αθήνα Μπαρμπόζα, Γκαλο κι Άρθο
INTIME SPORTS

Το χειρότερο ταξίδι της ζωής τους έκαναν οι Έλντερ Μπαρμπόζα, Ροντρίγκο Γκάλο και Θέσαρ Άρθο κι ανυπομονούν πλέον να επιστρέψουν από το Παρίσι στην Αθήνα.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Έλντερ Μπαρμπόζα, ο Ροντρίγκο Γκάλο και ο Θέσαρ Άρθο, θα ήθελαν να κυλούν όσο το δυνατόν πιο αργά οι ώρες. Ποιος άλλωστε, πάντα υπό κανονικές συνθήκες, θέλει να περάσει γρήγορα ο χρόνος του στις διακοπές και ειδικά σε μια πόλη σαν το Παρίσι. Όμως και οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήδη από την Παρασκευή (13/11) το βράδυ, μετρούν τις ώρες προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα. Και ας τελειώνει το ρεπό τους και ας πιάνουν αύριο (16/11) ξανά δουλειά στα Σπάτα. Το μόνο που θέλουν είναι να τελειώσει αίσια και με ασφάλεια, αυτή η περιπέτεια που βίωσαν στο Παρίσι.

Για καλή τύχη και των τριών παικτών, το γεγονός πως θα είχαν λίγο χρόνο για να επισκεφτούν πολλά πράγματα στην γαλλική πρωτεύουσα, τους έκανε να γυρίζουν στους δρόμους όλη την μέρα της Παρασκευής. Γι αυτό και προφανώς λόγω κούρασης, επέστρεψαν στα ξενοδοχείο τους νωρίς το βράδυ. Εκεί πληροφορήθηκαν για τα τρομοκρατικά κτυπήματα στα διάφορα σημεία του Παρισιού. Εκείνος που ανησύχησε περισσότερο ήταν ο Μπαρμπόσα, καθότι εκτός από τη σύντροφο του, είχε πάρει μαζί και τον πιτσιρικά τους.

Έζησαν και οι τρεις, έστω και μέσα από το ξενοδοχείο τους, όλο το κλίμα της τραγικής βραδιάς της Παρασκευής. Όπως επίσης έζησαν και την μετατροπή του Παρισιού σε πόλη… φάντασμα την επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο (14/11). Με κόσμο να μην κυκλοφορεί στους δρόμους και με αστυνομία παντού. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρθο ούτε καν πλησίασε στον πύργο του Αιφελ αλλά στην φωτογραφία που «ανέβασε» στοinstagram, φαινόταν πολλά μέτρα μακριά πίσω του. Και είναι ενδεικτικό ότι ο Ισπανός μιλούσε για την «χειρότερη νύχτα» της ζωής του.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής είναι για σήμερα. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα το όμορφο ή το χαρούμενο σ’ αυτή την εκδρομή, αλλά μόνο η προσμονή της ασφαλούς πτήσης πίσω στην Αθήνα. Άλλωστε γι αυτό ψάχτηκαν ακόμα και για να φύγουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο, αλλά δεν ήταν εφικτό. Και είναι βέβαιο πως όλο αυτό που έζησαν στο Παρίσι, το κλίμα που βίωσαν και τις εικόνες που είδαν, θα τις κουβαλάνε μέσα τους για πολλά χρόνια.

Μάλιστα η ειρωνεία πως θεωρητικά το νόημα αυτού του τριήμερου ρεπό, ήταν να αποφορτιστούν οι παίκτες και να «καθαρίσει» το μυαλό τους. Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ αυτή η εκδρομή στο Παρίσι, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ