ΑΕΚ

"Ανοικτό" του Λιβάγια, "χαμηλά" του Αραούχο

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Διαφορετικό από το "τιτίβισμα" του Λίτο Χιμένεθ, είναι το κλίμα που βγαίνει από την ΑΕΚ για τις περιπτώσεις του Μάρκο Λιβάγια και του Σέρχιο Αραούχο.

Αν οποιοσδήποτε άλλος δημοσιογράφος από την Ισπανία, είχε διατρανώσει μέσω του twitter τη σιγουριά του πως η ΑΕΚ θα πάρει τον Σέρχιο Αραούχο και τον Μάρκο Λιβάγια πακέτο, πιθανότατα θα ήταν ελάχιστοι εκείνοι που θα έδιναν σημασία και βαρύτητα.

Άλλωστε πρόκειται για δυο φορ από την ίδια ομάδα (Λας Πάλμας) και με υψηλά κασέ. Όμως το γεγονός πως αυτό το "τιτίβισμα" ανήκει στον δημοσιογράφο που προ έξι μηνών είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, αλλάζει την αξιολόγηση της υπόθεσης. Μάλιστα όσοι επικοινώνησαν με τον Λίτο Χιμένεθ, μεταξύ αυτών και το Sport24.gr, διαπίστωσαν πως επιμένει ότι οι δυο επιθετικοί θα παραχωρηθούν ως δανεικοί στην Ένωση.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως από την ΑΕΚ αυτό το κλίμα που βγαίνει, δεν συμβαδίζει με την εκτίμηση του Ισπανού δημοσιογράφου. Από την Ένωση αφήνουν ανοικτό το θέμα του Μάρκο Λιβάγια, για το οποίο ήδη διαβάσατε το πρωί στο Sport24.gr, καθώς πρόκειται για "έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα με τους επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά". Αντίθετα την υπόθεση Αραούχο την "χαμηλώνουν", ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχουν συζητήσεις με την Λας Πάλμας.

Photo Credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ