ΑΕΚ

Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή

Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις του μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής.

Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου πέφτει στις 31 Αυγούστου. Και από την στιγμή που μέχρι τότε η ΑΕΚ έχει το περιθώριο για να κάνει κινήσεις ενίσχυσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

«Από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα μεταγραφής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπορούμε να πούμε πως έκλεισε το ρόστερ», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα.

Ο Κετσπάγια μίλησε και για το ματς. «Σιγά σιγά η ομάδα παίζει καλά. Παρόλο που είχαμε απουσίες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, δώσαμε ευκαιρίες και στους νεαρούς παίκτες». Αλλά και για τους Αλμέιδα και Ροντρίγκες «Και ο ένας και ο άλλος προσπάθησαν. Δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε και που θέλουν και οι ίδιοι. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ20: "Έχουμε νέα παιδιά, που είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Και θέλουμε να δίνουμε και ευκαιρίες. Θέλουν δουλειά και θέλουν και χρόνο. Το καλό είναι πως υπάρχουν παιδιά που έχουν ταλέντο και ελπίζουμε πως ο χρόνος θα δείξει. Και υπάρχουν ήδη παιδιά που είναι στην πρώτη ομάδα και παίζουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ