ΑΕΚ

Άνοιξε η κουβέντα για Βράνιες στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς να επιβεβαιώνεται επισήμως από την ΠΑΕ, η Άντερλεχτ έχει χτυπήσει και επίσημα την πόρτα της ΑΕΚ για τον Όγκνιεν Βράνιες και οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μέχρι και τις προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ "έκοβε" κάθε συζήτηση για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες, με την απάντηση πως "ακόμα δεν έχει πάρει πρόταση". Όπως είχατε διαβάσει στο ρεπορτάζ τουSport24.grκαι του Βαγγέλη Αρναούτογλου, ωστόσο, ο Βόσνιος στόπερ κάτι περίμενε. Όπερ και εγένετο.

Η Άντερλεχτ έχει χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Βράνιες. Όμως η πρώτη κρούση δεν ικανοποιεί την Ένωση. Κυρίως διότι φέρεται να αφορά έναdealπου φτάνει στα 2.500.000 ευρώ, αλλά με δανεισμό και 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και αγορά στα 2.000.000 το καλοκαίρι.

Και εκεί φαίνεται να υπάρχει το "αγκάθι". Πάντως η ουσία είναι, πως η Αντερλεχτ άνοιξε… δίαυλο διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ για την υπόθεση του Βράνιες. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, ποια θα είναι η κατάληξη. Απ' την πλευρά της, "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ υποστηρίζει πως η πρόταση αφορά δανεισμό έναντι 250.000 ευρώ και οψιόν ύψους 1.500.000 ευρώ για το καλοκαίρι, η οποία κι απορρίφθηκε ήδη, καθώς κρίθηκε χαμηλή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ