ΑΕΚ

Ανοίγει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Ανοίγει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ
ΑΕΚ ΟΑΚΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΚ άνοιξε δυο θύρες στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, για το αποψινό ματς με την Σεντ Ετιέν (4/8, 21:00). Χαμός για ένα εισιτήριο.

Ουρές στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου σχημάτισαν και σήμερα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του ματς με την Σεντ Ετιέν, οι οπαδοί της ΑΕΚ. Και τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος, έκαναν... φτερά ( έχουν απομείνει ελάχιστα στα δυο πέταλα ).

Γι αυτό και η ΑΕΚ άνοιξε δυο επιπλέον θύρες. Πρόκειται για την 6 και την 8. Αμφότερες βρίσκονται στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ και γι αυτές τις θύρες ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο μόνο από τα εκδοτήρια και όχι "ηλεκτρονικά". Μάλιστα η ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

"Συνεχίζεται και σήμερα με αυξημένους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για την αποψινή ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν. Λόγω της αυξημένης διάθεσης των εισιτηρίων στο κάτω διάζωμα (υπάρχουν ακόμα -έστω και περιορισμένα- εισιτήρια και για εκεί) η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε πριν από λίγο να ανοίξει δύο έξτρα θύρες στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου.
Συγκεκριμένα τη Θύρα 8 (τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ) και τη Θύρα 6 (τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της προπώλησης των εισιτηρίων για το ματς με τη Σεντ Ετιέν η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί μόνο για σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα προκειμένου ολόκληρο το προσωπικό του τμήματος εισιτηρίων να αφιερωθεί στην προπώληση για το σημερινό ματς.
Θυμίζουμε ότι σήμερα Πέμπτη τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

ΑΚΟΜA:

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18.30
-Για το σημερινό ματς (όπως και για όλα τα ευρωπαϊκά αλλά και τα εντός έδρας ντέρμπι στο ΟΑΚΑ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου αλλά και των κανονισμών της UEFA, η ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά έως και δέκα ετών

-Απευθύνει για μία ακόμα φορά έκκληση στους φιλάθλους της για συμμόρφωση με τις υποδείξεις των αστυνομικών αρχών, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας

-Επαναλαμβάνει ότι απαγορεύεται αυστηρά πάσα χρήση κροτίδων, καπνογόνων και φωτοβολίδων, που σημειώνονται άμεσα στην έκθεση του παρατηρητή της UEFA και απειλούν την ομάδα μας με βαριά τιμωρία".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ