ΑΕΚ

Ανησυχία με Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ(Α)--ΑΡΑΟΥΧΟ(Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ(Α)--ΑΡΑΟΥΧΟ(Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο αποφόρτιση λόγω ενοχλήσεων έκανε ο Αραούχο και ο Χιμένεθ θα έχει αγωνία μέχρι να δει τον Αργεντινό φορ να προπονείται κανονικά την παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι ελάχιστες οι φορές φέτος που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ένα θέμα για να ανησυχεί, πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτή την φορά ο Ισπανός τεχνικός αγχώνεται με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ που ταλαιπωρήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα από κάποιες ενοχλήσεις, δεν προπονήθηκε καθόλου σήμερα (30/3).

Έκανε μόνο αποφόρτιση προκειμένου να μην πιεστεί και να μπορέσει αύριο (31/3) να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Και δεν φαίνεται να υπάρχει ζήτημα συμμετοχής στο ντέρμπι της Κυριακής (1/4) με τον Παναθηναϊκό. Πάντως μέχρι ο Χιμένεθ να δει τον Αραούχο σε φουλ ρυθμούς και διαθέσιμο, θα έχει την... αγωνία του.

Κατά τα άλλα, όλοι οι διεθνείς μπήκαν ξανά από σήμερα σε φουλ ρυθμούς. Ακόμα και ο Μασούντ, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, μ' ένα κτύπημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ