ΑΕΚ

Ανησυχία για τον Αραβίδη

Ανησυχία για τον Αραβίδη
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης εξακολουθεί να πονάει στη γάμπα από μία κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή και μόνο τη Δευτέρα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν στην ΑΕΚ το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Σε πρώτη εκτίμηση ο χθεσινός (25/10) τραυματισμός του Χρήστου Αραβίδη δεν έμοιαζε σοβαρός. Άλλωστε και ο ίδιος ο επιθετικός της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, έλεγε στους συμπαίκτες του πως η αλλαγή του έγινε περισσότερο για να μην υπάρξει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά.

Όμως η αλήθεια είναι πως ο Αραβίδης τόσο χθες όσο ακόμα και σήμερα, πονούσε πολύ στο σημείο της γάμπας που δέχθηκε την δυνατή κλωτσιά. Γι αυτό και την Κυριακή (25/10) έκανε μόνο θεραπεία, ενώ τη Δευτέρα (26/10) θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να υπάρξει σαφής εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς.

Κάτι που προφανώς προκαλεί ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς ακολουθούν δυο ματς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την Τετάρτη (28/10) στην Ξάνθη για το κύπελλο και την Κυριακή (1/11) στην Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Δυο ακόμα προβλήματα

Πάντως ο Αραβίδης δεν είναι ο μοναδικός που έφυγε "λαβωμένος" από το ματς με τον Ηρακλή. Πρόβλημα από κλωτσιά στην γάμπα αντιμετωπίζει και ο Ρόναλντ Βάργκας. Πολύ πιο ήπιο όμως. Γι αυτό και ο Βενεζουελάνος δεν έκανε σήμερα θεραπεία, αλλά μόνο αποφόρτιση. Πάντως και η περίπτωση του Βάργκας είναι υπό... παρακολούθηση. Επίσης στη σημερινή προπόνηση υπέστη κάκωση ο Δημήτρης Ανάκογλου και αύριο θα φανεί, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Μεσημεριανή προπόνηση

Για σήμερα (25/10) ο Στέλιος Μανωλάς διατήρησε πρωί την ώρα της προπόνησης, καθώς έτσι κι αλλιώς οι παίκτες θα έκαναν αποφόρτιση από το ματς με τον Ηρακλή. Όμως από αύριο (26/10) το πρόγραμμα αλλάζει. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάνε στα Σπάτα για δουλειά στις 3 το μεσημέρι. Και αυτό προκειμένου να αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα μεσημεριανού παιχνιδιού, καθώς το παιχνίδι του κυπέλλου με την Ξάνθη, θα ξεκινήσει στις 15.30.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ