ΑΕΚ

Ανησυχία για Μπαρόχα και Σιμόες ενόψει Παναθηναϊκού

Ανησυχία για Μπαρόχα και Σιμόες ενόψει Παναθηναϊκού
Σιμόες INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κέρδισε στην Ξάνθη, αλλά ο Αλάιν Μπαρόχα και ο Αντρέ Σιμόες επιστρέφουν στην Αθήνα με πρόβλημα τραυματισμού. Διαβάστε τι έχουν.

Ούτε μια νίκη δεν μπορούν να απολαύσουν στην ΑΕΚ, χωρίς να προκύπτουν επιπλέον πονοκέφαλοι. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να κέρδισαν στην Ξάνθη, αλλά τους προέκυψαν δυο ζητήματα τραυματισμών. Του Αλάιν Μπαρόχα και του Αντρέ Σιμόες. Με πιο… ανησυχητικό αυτό του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα.

Ο Μπαρόχα υποφέρει από μια κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο. Και μάλιστα το πρόβλημα του προέκυψε σχεδόν στο ημίωρο του ματς και παρόλα αυτά κάθισε κάτω από τα δοκάρια μέχρι και το τέλος. Ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς θα έχουν αύριο (29/10) οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Όμως υπάρχει ανησυχία ενόψει του κυριακάτικου (1/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα πιο ελαφρύς φαίνεται, με μια πρώτη εκτίμηση, να είναι ο τραυματισμός του Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος αντιμετωπίζει μια διάταση στον δικέφαλο. Και περισσότερο αποχώρησε από το ματς προκειμένου η ζημιά να μην προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Πιο καθαρή εικόνα θα υπάρξει αύριο και για την περίπτωση του Σιμόες.

Ωστόσο φαίνεται πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό, ώστε να εμποδίσει την συμμετοχή του Πορτογάλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ