ΑΕΚ

Ανησυχητικά μηνύματα για το χαρτόσημο

Ανησυχητικά μηνύματα για το χαρτόσημο
INTIME SPORTS

Το Δημόσιο ζήτησε από την ΑΕΚ να προκαταβληθεί το ποσό του χαρτοσήμου και έτσι το πρόβλημα το μεγάλο αγκάθι για την εκκαθάριση της ΠΑΕ παραμένει στη θέση του.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε συνεχώς ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ όφειλε να πληρώσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για το χαρτόσημο, ώστε να γίνει η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο και να προχωρήσει η εκκαθάριση της εταιρείας που τυπικά εξακολουθεί να υφίσταται.

Ωστόσο, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο. Οι άνθρωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν ότι η πλευρά του Δημοσίου δεν θα βάλει καμία υπογραφή, αν δεν προκαταβληθεί το ποσό που αφορά την πληρωμή του χαρτόσημου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το πρόβλημα μεγαλώνει, καθώς αυτό επηρεάζει τόσο την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από τον Ψωμιάδη, όσο και το θέμα της εκκαθάρισης της εταιρείας.

Η πλευρά της ΑΕΚ με τη σειρά της προσπαθεί να πάρει μια απόφαση για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση, ώστε το θέμα να λυθεί άμεσα και να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για να βρεθεί λύση και να υπογραφεί η σύμβαση είναι ως το τέλος του μήνα, ενώ στις 5/5 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Χάρη Οικονομόπουλου εναντίον της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ