ΑΕΚ

Ανεβάζει στροφές ο Σιμόες στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Σιμόες και "βλέπει" επιστροφή στο ματς με τον ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή (14/1). Την Δευτέρα (8/1) θα κάνει εξετάσεις ο Μπακασέτας.

Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι του κυπέλλου την Τρίτη (9/1), ήταν βέβαιο πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα έδινε για σήμερα (7/1) ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Άλλωστε θα το είχαν κερδίσει με το... σπαθί τους, μετά τη νίκη και κυρίως την εμφάνιση στο Αγρίνιο.

Όμως το στενό σε χρονικά περιθώρια πρόγραμμα, υποχρέωσε τον Ισπανό τεχνικό να βάλει κανονικά προπόνηση. Έστω και για αποφόρτιση όσων αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό. Πάντως το σημαντικό για τον Χιμένεθ είναι πως και σήμερα ο Αντρέ Σιμόες ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και ακολούθησε το πρόγραμμα όσων δεν έπαιξαν στο Αγρίνιο. Αν συνεχίσει έτσι και μέσα στην εβδομάδα ο Πορτογάλος μέσος, θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ, για το ματς της Κυριακής (14/1) με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να κάνει αύριο (8/1) την "μαγνητική" για να φανεί αν οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, κρύβουν σοβαρή ζημιά. Πάντως οι πρώτες ενδείξεις, αλλά και η εκτίμηση του ίδιου του παίκτη, είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ