ΑΕΚ

Ανεβάζει "στροφές" ο Γιόχανσον

Ανεβάζει "στροφές" ο Γιόχανσον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, ανεβάζει "στροφές" μετά τον τραυματισμό του και πιθανόν να μπει στην αποστολή, ενόψει Πανθρακικού.

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ έτσι κι αλλιώς να έχει στο μυαλό του να δώσει ανάσες στον Γιάκομπ Γιόχανσον στο ματς της Δευτέρας με τον Πανθρακικό.

Ουρουγουανός τεχνικός, πολύ θα ήθελε, με δεδομένες τις πολλές απουσίες (έξι τον αριθμό), να έχει τουλάχιστον τον Σουηδό μέσο στον πάγκο ως εναλλακτική λύση. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Γιόχανσον να ξεπεράσει το διάστρεμμά που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον Αστέρα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, ο Σουηδός μέσος ανέβασε στροφές στο πρόγραμμα που έκανε. Και στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής, θα δοκιμάσει ακόμα και να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ο Πογέτ θα τον πάρει στην αποστολή, αλλά όχι για την βασική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα. Στόχος του διεθνή μπακ, είναι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, να ανεβάσει και αυτός στροφές.

Photo credit: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ