ΑΕΚ

Ανεβάζει στροφές ο Αραούχο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Αραούχο ήδη από τη σημερινή (23/03) προπόνηση ανέβασε ρυθμούς και έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Στο μυαλό και στον προγραμματισμό του Μανόλο Χιμένεθ είναι πως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό είπε και στους ποδοσφαιριστές, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, στην ομιλία που τους έκανε χθες (22/03) στα Σπάτα.

Επομένως έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως ο Σέρχιο Αραούχο ήδη από τη σημερινή (23/03) προπόνηση στα Σπάτα, έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα. Ο Αργεντινός φορ έβγαλε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε πως από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Κάτι που έχει την σημασία του, αν όντως το πρωτάθλημα ξεκινήσει και πάλι, με δεδομένο πως είτε γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είτε το ματς με τον Πλατανιά, ο Λιβάγια είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα με τον Αραούχο, ο Παναγιώτης Κονέ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο και στην περίπτωση του 30χρονου χαφ, υπάρχει η αισιοδοξία πως από την προσεχή εβδομάδα θα μπει και αυτός σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Όσο για τον Ούρος Τσόσιτς, έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα σήμερα, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, μέχρι να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από σήμερα, μετά τη δουλειά στα Σπάτα, είναι ελεύθεροι… προπονήσεων. Το επόμενο ραντεβού στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης είναι για την Δευτέρα (26/03) το απόγευμα. Κάτι που σημαίνει πως έχουν τρεις σχεδόν γεμάτες μέρες για να ξεκουραστούν, με τον Χιμένεθ να τους ζητάει να το εκμεταλλευτούν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με 15-1, πάμε για σέντρα
Αραούχο or not
Χιμένεθ σε παίκτες: "Δείξατε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο"
Δημάτος: "Η ΑΕΚ απαιτεί να διεκδικήσει αυτό που της λείπει"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ