ΑΕΚ

Ανεβασμένος ο Μπαρμπόζα

Ανεβασμένος ο Μπαρμπόζα
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Έλντερ Μπαρμπόζα, ο οποίος ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Ξάνθη. Ο Πορτογάλος της Ένωσης κατάφερε να ξεπεράσει την κακή του περίοδο και να επανέλθει στις πολύ καλές του εμφανίσεις. Μπορεί ο Μακόλεϊ Κρισάντους να σημείωσε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ στο ματς με την Ξάνθη, ωστόσο ο Μπαρμπόζα ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.

Ο Μπαρμπόζα δείχνει ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε φόρμα και όσο περνούν οι αγώνες και παίρνει γεμάτα 90λεπτα γίνεται ακόμα καλύτερος. Στο ματς κόντρα στην Ξάνθη συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, έδινε ρυθμό, ενώ αρκετές φορές δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους με τις ατομικές του προσπάθειες.

Βέβαια, το επιθετικό κομμάτι δεν ήταν το μοναδικό που συμμετείχε, καθώς πολλές φορές γύριζε στην άμυνα και βοηθούσε τους συμπαίκτες του, ώστε να διώξουν τον κίνδυνο. Τόσο στο χθεσινό ματς, όσο και σε αυτό με τον Ηρακλή, ο Μπαρμπόσα έδειξε την κλάση του, καθώς επίσης και το γεγονός ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Η άσχημη περίοδος που πέρασε βρίσκεται πλέον στο παρελθόν και αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις, τότε δύσκολο κάποιος θα του πάρει τη θέση στην βασική εντεκάδα της Ένωσης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ