ΑΕΚ

Ανέβασε στροφές ο Τσιγκρίνσκι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και μπήκε σε τροχιά… επιστροφής. "Άδειασαν" τα Σπάτα λόγω των εθνικών ομάδων.

Μετά από δυο ημέρες που οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να ξεκουράσουν τα πόδια τους και κυρίως να αδειάσουν το μυαλό τους, επέστρεψαν σήμερα (19/3) στα Σπάτα για δουλειά. Έστω και αν δεν ακολουθεί Σαββατοκύριακο με αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι πως είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ανεβάζει στροφές στην προπόνηση. Ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς. Την ίδια στιγμή ο Ούρος Τσόσιτς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε για την αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών.

Πάντως το απουσιολόγιο του Χιμένεθ ήταν σήμερα εξαιρετικά μεγάλο, κυρίως λόγω εθνικών ομάδων. Ο Χριστοδουλόπουλος, ο Μπακάκης, ο Μπακασέτας και ο Μπάρκας απουσίαζαν για την εθνική Ανδρών, ο Γαλανόπουλος για την Ελπίδων και ο Γιούσης για τη Νέων, ενώ ο Όγκνιεν Βράνιες θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βοσνίας και ο Σοτζέι Μασούντ σ' αυτή του Ιράν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κομίνης: "Ό,τι γράφει το φύλλο αγώνα"
Μαγικός Σκόκο κόντρα στην Μπελγράνο
Οι δυο υποσχέσεις του Μασούντ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ