ΑΕΚ

Ανεβαίνει ο Αλμέιδα, απών ο Πλατέλλας

Ανεβαίνει ο Αλμέιδα, απών ο Πλατέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε μ' ένα πρόβλημα, αλλά και καλά μαντάτα.

Περισσότερο από μια ολόκληρη μέρα έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να ξεκουραστούν μετά το ματς της Πέμπτης (28/7) με την Σεντ Ετιέν.

Όμως, κατά τη σημερινή (30/7) επιστροφή στις προπονήσεις στα Σπάτα, ο τεχνικός της Ένωσης περίμενε με αγωνία να διαπιστώσει, αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού σε παίκτη του.

Άλλωστε, υπήρχαν ποδοσφαιριστές, όπως ο Αντρέ Σιμόες, που είχαν δεχθεί γερές κλωτσιές στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Τελικά, ο Κετσπάγια είδε στο απουσιολόγιο του, μόνο το όνομα του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο διεθνής εξτρέμ υποφέρει από μια ίωση και έχει ανεβάσει πυρετό. Γι αυτό και δεν προπονήθηκε καθόλου.

Κατά τα άλλα, όσοι έπαιξαν στην Γαλλία προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και όλοι οι υπόλοιποι κανονικά. Το πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Ούγκο Αλμέιδα αλλά και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Αμέσως μετά το τέλος τις προπόνησης, ο Πορτογάλος φορ και ο Αργεντινός εξτρέμ, έκαναν έξτρα δουλειά. Πάντως, ο Αλμέιδα έδειξε και στη σημερινή προπόνηση, πως έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και πως μπορεί να φλερτάρει με αγωνιστικά λεπτά, στην ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ