ΑΕΚ

Ανέστης: "Τέλειωσε το ταξίδι, με την καλύτερη ανάμνηση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ανέστης έκλεισε και τυπικά τον κύκλο του στην ΑΕΚ, μ’ ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση, μιλώντας για "καλές και για κακές στιγμές"...

Το διαζύγιο του Γιάννη Ανέστη με την ΑΕΚ είχε δρομολογηθεί ήδη από τον περασμένο Νοέμβρη. Και σφραγίστηκε και τυπικά τώρα, με την λήξη του συμβολαίου που δεν θα ανανεωθεί.

Ο Ανέστης μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρότι ήταν παροπλισμένος από τον Νοέμβρη, όχι μόνο ήταν απολύτως συνεπής σ’ όλες τις προπονήσεις, αλλά πανηγύρισε και με την ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και σήμερα, με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έκλεισε και… επισήμως τον κύκλο του στην ΑΕΚ, μετά από τέσσερα χρόνια.

«Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος.

Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει… Εις το επανιδειν!!»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ