ΑΕΚ

Ανεστής: "Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%"

Ανεστής: "Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%"
INTIME SPORTS

Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθει η βελτίωση για την ομάδα της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ανέστης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Εκείνο που ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, είναι όσα έγιναν και κυρίως όσα δεν έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, να αποτελέσουν διδαχή για την συνέχεια. Και φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν συνειδητοποιήσει τι πήγε στραβά και ήρθε η πρώτη ήττα. Γι αυτό και ο Γιάννης Ανέστης μιλώντας στην κάμερα τηςNova, ξεκαθάρισε πως θα απαιτείται 100% της απόδοσης και απόλυτη συγκέντρωση, για να έρχονται οι νίκες.

"Η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει φέτος ότι δύσκολα χάνει. Έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην έδρα της. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι το παιχνίδι μας, να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη.

Χρειάζεται πάνω απ’ όλα συγκέντρωση, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι και φυσικά να δίνουμε το 100% για να φτάσουμε στη νίκη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ