ΑΕΚ

Ανέστης: "Να δείξουμε το ατσάλι μας"

Ανέστης: "Να δείξουμε το ατσάλι μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες της ΑΕΚ στην Λάρισα, με αντίπαλο την ΑΕΛ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, μίλησε ο Γιάννης Ανέστης.

Ο Γιάννης Ανέστης όχι μόνο δεν φέρει ευθύνη για τα τρια γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι, αλλά έκανε και ότι περνούσε από τα... γάντια του για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης ξέρει πόσο κόστισε στην ομάδα αυτή η κακή εμφάνιση στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη να βγει αντίδραση στο παιχνίδι της Δευτέρας (17/10) με την Λάρισα.

Και ο Ανέστης, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βγάλει το μέταλλό της, απέναντι στην Λάρισα. "Μετά από ένα ντέρμπι που το έχεις χάσει, δείχνεις το ατσάλι σου και πόσο σοβαρός θα είσαι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να δείξουμε πως ό,τι προηγήθηκε ήταν απλώς ένα άτυχο αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να μπούμε να νικήσουμε.

Δεν θα έλεγα ότι επηρεαζόμαστε από την ήττα στο ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αφήσουμε πίσω το κακό, άτυχο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά, για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι ώστε τη Δευτέρα να κάνουμε ό, τι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη σ΄αυτό το παιχνίδι"

Όσο για την αντίπαλο της ΑΕΚ, ο Ανέστης τόνισε: "Η ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό αποδεικνύεται τόσο απ' τη νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και απ' το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στη Λιβαδειά. Εμείς όμως δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη Λάρισα. Από την αρχή του παιχνιδιού πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του και αν κάνουμε ό, τι δουλεύουμε στην προπόνηση πιστεύω ότι θα νικήσουμε".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ