ΑΕΚ

Ανέστης: "Μεγαλύτερος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / ΑΝΕΣΤΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / ΑΝΕΣΤΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Ένωσης στη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, το οποίο διεξήχθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο γκολκίπερ της Ένωσης μίλησε στη NOVA για την διεκδίκηση του τίτλου, το "σπουδαίο" βαθμό της ισοπαλίας στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά και την επόμενη ημέρα της Εθνικής Ελλάδας με το βλέμμα στο Euro 2020.

Για το αν υπάρχει το ρόστερ για να καλυφθούν τα κενά του Μάνταλου και του Γιόχανσον

"Εννοείται ότι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά των δύο παικτών. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια και τον Ιανουάριο θα γίνουν κινήσεις για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος των παικτών".

Για το αν δείχνει βελτίωση ο ίδιος

"Κάθε ποδοσφαιριστής όταν έχει σερί παιχνίδια βελτιώνεται. Έχω ροή παιχνιδιών, συνεχίζω να βοηθάω στο 100%, να δουλεύω καθημερινά, να βελτιώνομαι και να βοηθάω να κερδίζουμε κάθε αγώνα".

Για τη σχέση του με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη

"Οι τερματοφύλακες αποτελούν διαφορετική ομάδα μέσα στην ομάδα. Κάνουμε τη δουλειά μας ατομικά και μετά είμαστε εκεί με την υπόλοιπη ομάδα".

Για το τι πρέπει να βελτιώσει περισσότερο

"Προσπαθώ να καθαρίζω τις φάσεις στην περιοχή που μπορώ να πηγαίνω εγώ. Το έχω κάνει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Δουλεύω καθημερινά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μου".

Για τη φάση του τέρματος του Μολέντο κι αν ακούστηκε κάτι

"Το άκουσα από συμπαίκτες μου πολύ λίγο. Μόλις πήγαινε να εκτελεστεί το στημένο με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, κάποιοι σταμάτησαν, κάποιοι συνέχισαν. Δεχθήκαμε γκολ, το συζητήσαμε λίγο στα αποδυτήρια. 'Άκουσες κάτι;' είπε ένας, 'ναι', είπε άλλος. Αυτό, τίποτα άλλο".

Για το αν το ρόστερ της ΑΕΚ είναι τόσο βαθύ ώστε να κάνει πρωταθλητισμό

"Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες θέσεις. Δουλεύουμε καθημερινά για τις απώλειες. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό, όπως ήρθε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε και πλέον κοιτάζουμε Ευρώπη και πρωτάθλημα".

Για το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

"Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το θέλουμε ισόπαλο, όποιος δεν κερδίσει, μένει πίσω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη διεκδίκηση του τίτλου. Αν ο Ατρόμητος συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει με΄χρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το αν το μυαλό ήταν στη Ριέκα

"Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, δεν κοιτάς το επόμενο παιχνίδι, αλλά αυτό που έχεις σήμερα. Από αύριο στην προπόνηση θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Ριέκα, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για την Εθνική Ελλάδας

"Την επόμενη μέρα πρέπει να αφήσουμε αυτό που έγινε με τον αποκλεισμό από την Κροατία και να συνεχίσουμε με την ομάδα που είμαστε. Θα έρθουν και τα νέα παιδιά. Ελπίζω να κατακτήσουμε τον στόχο, που είναι η πρόκριση στο Euro 2020".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ