ΑΕΚ

Ανδριόπουλος: "Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό"

Ανδριόπουλος: "Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό"

Αλλαγή προς το θετικό διαπίστωσε ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου της ΑΕΚ, Βασίλης Ανδριόπουλος, μετά τη συνάντηση δυόμιση ωρών με το δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο.

Περίπου 2,5 ώρες διήρκησε η συνάντηση του δημοτικής Αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, με αντικείμενο την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης, "Αγιά Σοφιά".

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη συνάντηση μετά την απόφαση του ΣτΕ και η πρώτη του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που "τρέχουν" το πρότζεκτ του γηπέδου, "Αγιά Σοφιά".

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Βασίλης Ανδριόπουλος, ανέφερε εξερχόμενος από τη συνάντηση: "Έγινε η πρώτη εποικοδομητική συνάντηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αναλύσαμε και εξηγήσαμε όλα όσα μας ζήτησαν και κατά τη δήλωση του δημάρχου διαπιστώσαμε μια αλλαγή προς το θετικό.

Δεν θα πω ότι τελειώσαμε. Θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ, αλλά αν η απόφαση είναι αυτή που περιμένουμε, δεν θα μας σταματήσει οτιδήποτε".

Ανδριόπουλος: "Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό"
INTIME SPORTS

Για θετική διάθεση έκανε λόγο και ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, τονίζοντας ότι θα υπάρχει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης.

"Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση σήμερα για όλα τα τεχνικά ζητήματα, για την υπογειοποίηση. Υπήρξαν ερωτήσεις από την επιστημονική ομάδα του Δήμου. Θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα που πήραμε σήμερα και στη συνέχεια θα τα επικοινωνήσουμε και πάλι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική διάθεση. Εμείς από την αρχή έχουμε πει ότι θέλουμε να γίνει το γήπεδο. Έχουμε κάποιες επισημάνσεις, τις οποίες είχαμε και προεκλογικά και αυτές συζητήσαμε".

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, καθώς και οι Νίκος Στράτος και ο αρχιτέκτονας της "Αγιάς Σοφιάς", Θανάσης Κυρατσούς.

Ανδριόπουλος: "Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό"
INTIME SPORTS

Στο Δημαρχείο έφτασαν και κάποιοι ξένοι αρχιτέκτονες που κλήθηκαν από τον Δήμο, οι οποίοι όπως τόνισαν πήγαν για να ενημερωθούν γύρω από το πρότζεκτ του γηπέδου της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως έπειτα από εντολή του Άρη Βασιλόπουλου οι δημοσιογράφοι δεν μπήκαν στην αίθουσα της συνάντησης.

Βέβαιος για την κατασκευή της "Αγιάς Σοφιάς" στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης:

"Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Δήμος και η μεριά της ΑΕΚ και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Έγινε μία επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συζήτηση.

Ανδριόπουλος: "Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό"
INTIME SPORTS

Λύθηκαν από πλευράς της ΑΕΚ τα ερωτήματα που είχαν οι άνθρωποι του Δήμου. Αυτό που αρχικά είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν ένα άλλο σχέδιο, δεν υφίσταται. Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και από άλλο μέρος και πιστεύουμε ακράδαντα η μεριά της ΑΕΚ ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε όλα τα ερωτήματα. Μιλάμε για την "Αγιά Σοφιά".

Έγιναν κάποιες ερωτήσεις και κάποιες παρεμβάσεις και καλυτέρευση από πλευράς των ανθρώπων που βρέθηκαν στη συνάντηση και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και ύστερα, με ηρεμία και σύμπνοια. Όλα θα γίνουν με ηρεμία και σύμπνοια. Αυτό αποφασίσαμε. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Πιστεύω ότι αποφασίσαμε για όλα τα βασικά ερωτήματα."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ