ΑΕΚ

Αναβολή της Γενικής συνέλευσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναβολή της Γενικής συνέλευσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Δημητρέλος, Μπόβαλης INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν αναβλήθηκε η Γενική συνέλευση της ΠΑΕ λόγω έλλειψης απαρτίας και νέα ημερομηνία ορίστηκε η 18η Ιουλίου.

Η αναβολή ήταν γνωστή εδώ και μέρες και με την απουσία των μεγαλομετόχων (Supporters και εκπρόσωπος Νοτιιά) αλλά και της Ερασιτεχνικής έγινε και τυπικά. Πλέον, όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου η νυν διοίκηση θα τρέξει κανονικά όλα τα θέματα μέχρι και την τέλεση της Γ.Σ. στις 18/7.

Κατά τη διάρκεια της Γ. Σ. που αναβλήθηκε, υπήρξε μια μικροένταση μεταξύ οπαδών της ομάδας που είχαν εξουσιοδοτηθεί από μικρομετόχους και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πάντως, δεν αποκλείεται (μάλιστα είναι το πιο πιθανό σενάριο) στις 18 Ιουλίου να υπάρξει παράταση της νυν διοίκησης καθώς με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ, δεν προκύπτει από κάπου διάδοχη κατάσταση. Ειδικά, όταν ο Θωμάς Μαύρος, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα θέματα της ομάδας, αποκλείει οποιαδήποτε κίνηση του για εκπροσώπηση στην διοίκηση.

Διαβάστε εδώ τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Μανωλας για την μεταγραφή του ανιψιού του Κώστα στον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ΔΣ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της απαντάει στα σενάρια που θέλουν το Δ.Σ. να μην υφίσταται μετά τη σημερινή αναβολή της Γ.Σ. τονίζοντας: "δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τί εξυπηρετεί".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας όπου αναφέρεται στη λήξη της θητείας του σημερινού Δ.Σ, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει τα παρακάτω:

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι την εκλογή νέου από την οποιαδήποτε επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου δεν δημιουργείται κανένα απολύτως θέμα σε σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΕ και τις αποφάσεις που παίρνονται στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.

Οτιδήποτε αναφέρεται σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, είναι ανυπόστατο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τί εξυπηρετεί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ