ΑΕΚ

Ανανέωσε ο Λυμπερόπουλος

Ανανέωσε ο Λυμπερόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο, αφού υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την Ένωση. Ακολουθεί και ο Δέλλας.

Κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν το ιδανικό. Ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ΑΕΚ, υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσης και θα είναι μπροστάρης στη νέα προσπάθεια του δικεφάλου.

Η ανανέωση του "Λύμπε" μαζί με αυτή του Δέλλα αποτελούσαν βασική προϋπόθεση για τη νέα ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί πως η ομάδα θα πρέπει να αρχίζει από τους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να μεταφέρουν την τεράστια ποιότητα και εμπειρία που διαθέτουν στους νέους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

" H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο έως τις 30/6/2012" .

Ο υπερπολύτιμος "Λύμπε"

Και επειδή είμαστε στην Ελλάδα και σίγουρα κάποιοι θα αρχίσουν τα περί ηλικίας και διάφορα τέτοια παραδείγματα για γέλια, απλά θα σας παρουσιάσουμε τα στοιχεία του Νίκου Λυμπερόπουλου για την χρονιά που μας πέρασε.

Συνολικά αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια πετυχαίνοντας 12 γκολ! 23 ματς στο πρωτάθλημα και 7 γκολ, 6 ματς στο Κύπελλο και 3 γκολ και 5 αγώνες στην Ευρώπη και 2 γκολ. Φυσικά, σε όλα αυτά δεν υπολογίζουμε την ηγετική φυσιογνωμία μέσα στα αποδυτήρια και τα πλεονεκτήματα ενός προπονητή όταν διαθέτει τέτοιους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Είπατε κάτι;

Απομένει και η δεύτερη "σημαία"

Η μία "σημαία" παρέμεινε στον ιστό της και απομένει και η δεύτερη. Ο Τραϊνός Δέλλας θα είναι ο επόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Ο αρχηγός του δικεφάλου, τη σεζόν που μας πέρασε, αποτέλεσε το Α και Ω της ΑΕΚ και η παραμονή του είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ