ΑΕΚ

Ανανεώνει στην ΑΕΚ και πάει Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος

Ανανεώνει στην ΑΕΚ και πάει Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος
Βασιλαντωνόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα παίξει τη νέα σεζόν στη Βέροια ως δανεικός από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρώτα θα ανανεώσει στον Δικέφαλο και έπειτα θα ανηφορήσει για την Ημαθία.

Τα "κυανέρυθρα" θα φορά τη νέα σεζόν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο 24χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει να παίξει στη Βέροια, η οποία από τη μεριά της τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, όπου ανήκει ο Αιγιώτης μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής πρώτα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Ένωση και ακολούθως θα ταξιδέψει στην πόλη της Ημαθίας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Την περασμένη σεζόν με την ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος κατέγραψε τρεις συμμετοχές, δύο για τη Super League και μία για το Κύπελλο.

Στις 11 Ιουνίου 2015 ο Δικέφαλος είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον 24χρονο, αναφέροντας ότι " θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο". Ο τεχνικός της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης, είχε συνεργαστεί με τον Βασιλαντωνόπουλο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ