ΑΕΚ

Αναμονή 48 ωρών για τον νόμο

Αναμονή 48 ωρών για τον νόμο

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται η ΑΕΚ στο όνειρο των οπαδών της, καθώς τα πάντα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ψήφιση του Ρυθμιστικού σχεδίου, που περιλαμβάνει και τα άρθρα για το νέο γήπεδο του δικεφάλου. Την Τρίτη (29/7) ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή

Η πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις στις οποίες αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που αφορά την «Αγιά Σοφιά» θα πραγματοποιηθεί αύριο (29/7) το απόγευμα στη Βουλή, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα διεξαχθεί η δεύτερη συνεδρίαση κατά την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία, με την ΑΕΚ να παίρνει επιτέλους στα... χέρια της τον πολυπόθητο νόμο που θα της επιτρέπει να χτίσει ξανά το σπίτι της στο δικό της οικόπεδο!

Το ενδιαφέρον βρίσκεται κυρίως στην στάση που θα κρατήσει το κάθε κόμμα, καθώς είναι σίγουρο ότι το Ρυθμιστικό θα περάσει από τη Βουλή κατά πλειοψηφία και δεν αποκλείεται, μετά και την τελευταία συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, να υπάρξουν και διαφοροποιήσεις στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που το γήπεδο θα γίνει νόμος του Κράτους και θα δημοσιευθεί και στο ΦΕΚ, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις όποιες κινήσεις για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο και τελικό βήμα και οι μπουλντόζες να πατήσουν στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ