ΑΕΚ

Αναμονή για Σιμόες και οι εναλλακτικές

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Σιμόες στον αριστερό δικέφαλο προβληματίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ που ψάχνει αντικαταστάτη για το ματς με τον Πλατανιά (27/11, 19:30).

Εδώ και δυο προπονήσεις ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον αριστερό δικέφαλο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δύσκολα ο Πορτογάλος χαφ θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Πλατανιά, αν ειδικά δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως είναι λογικό, "πονοκεφαλιάζει" μόνο στην σκέψη ότι δεν θα έχει τον Αντρέ Σιμόες στη διάθεση του, αφού θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη ανάμεσα στους υπάρχοντες χαφ του ρόστερ, οι οποίοι δεν είναι και πολλοί.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κονέ ή ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς βάζουν δυνατή υποψηφιότητα ο ένας απ’ τους δυο να ξεκινήσει βασικός στο ματς με τον Πλατανιά, σε περίπτωση που ο Σιμόες δεν καταφέρει να είναι έτοιμος.

Βέβαια, μια έξτρα επιλογή, αλλά όχι δοκιμασμένη, είναι ο Ούρος Τσόσιτς να τοποθετηθεί σαν αμυντικό χαφ, αλλά είναι ρίσκο γιατί ο ίδιος στην ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Επίσης, ρίσκο μπορεί να θεωρηθεί και η χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Κονέ, αφού ο διεθνής χαφ έχει επανέλθει και μπει σε φουλ ρυθμούς, αλλά έδειξε και στον αγώνα με την Ριέκα ότι δεν είναι ακόμα 100% αυτός που πρέπει για να προσφέρει.

Όμως, έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν αποκλείεται να ριχτεί στα βαθιά και να... κολυμπήσει. Όλα θα εξαρτηθούν στην σημερινή προπόνηση (26/11), με τον Μανόλο Χιμένεθ να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Αντρέ Σιμόες και έπειτα θα ψάξει τον "αντί-Σιμόες" για το ματς με τον Πλατανιά, αλλά και το πως θα παραταχθεί η Ένωση.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ