ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Σαβέβσκι η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Σαβέβσκι η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τόνι Σαβέβσκι επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού συμβούλου των Ακαδημιών της Ένωσης.

Με την... βούλα επέστρεψε ο Τόνι Σαβέβσκι στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, μετά από τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό. Τη Δευτέρα (27/6) ο Σαβέβσκι συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής Μιχάλη Μητροτάσιο και έκλεισε και το τυπικό κομμάτι της... επιστροφής.

Ο Σαβέβσκι αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών. Στην θέση του υπεύθυνου - συντονιστή, του τμήματος σκάουτινγκ, παραμένει ο Σταύρος Λέτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Ο Τόνι Σαβέβσκι συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Μιχάλη Μητροτάσιο, και επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών.

Ο Σταύρος Λέτσας παραμένει στη θέση του υπεύθυνου – συντονιστή, όπως και το υπόλοιπο οργανόγραμμα του τμήματος σκάουτινγκ".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ