ΑΕΚ

Ανάκογλου: "Δεν πάμε για να κλειστούμε"

Ανάκογλου: "Δεν πάμε για να κλειστούμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ανάκογλου υποστήριξε πως νιώθει καλύτερα τώρα που έχει στα πόδια του ένα ολόκληρο παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θέλει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να τελειώσει το θέμα της παραμονής.

"Κάθε ποδοσφαιριστής εγκλιματίζεται περισσότερο όσο αγωνίζεται. Νιώθω καλύτερα τώρα που έχω στα πόδια μου και ένα "γεμάτο" παιχνίδι.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το παιχνίδι που έρχεται. Ο προπονητής χρειάζεται κι αυτός χρόνο για να δει πως τα πάω κι αν βελτιώνομαι.

Μου αρέσει όταν κάποιος με εμπιστεύεται γιατί εκτιμάει τη δουλειά που κάνω, αλλά είναι δικό του θέμα το ποιος θα παίξει", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος για το γεγονός πως η ΑΕΚ δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις εκτός έδρας, τόνισε:

"Δεν πάμε να κλειστούμε πίσω σε κανένα παιχνίδι. Στη Λιβαδειά ίσως το παιχνίδι να μη μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε αυτό που ξέρουμε, ίσως και επιθετικά να μην ήμασταν σε πολύ καλή μέρα ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αυτό το πρόβλημα το έχουμε εντοπίσει, προσπαθούμε να το λύσουμε στις προπονήσεις και το δουλεύουμε καθημερινά".

Σε ότι αφορά στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Ανάκογλου ξεκαθάρισε ότι ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει το θέμα της παραμονής.

"Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι απ' την αρχή της χρονιάς καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έτυχε να τον αντιμετωπίσω στο κύπελλο με τον Πανσερραϊκό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα της παραμονής και για τον κόσμο μας και για τους εαυτούς μας. Φτάνει το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που λέμε είναι να τελειώσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Θα κάνουμε ό, τι μπορεί ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτό το στόχο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ