ΑΕΚ

Αμέσως στο νόημα οι μικροί

Αμέσως στο νόημα οι μικροί

Οι πιτσιρικάδες που τσέκαρε στο φιλικό με την Λάρισα ο Τραϊανός Δέλλας μπήκαν στο νόημα, δείχνοντας ότι η προετοιμασία που κάνουν από την ομάδα Νέων τους έχει δώσει γερές βάσεις για την πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν που μας πέρασε οι Ακαδημίες της ΑΕΚ οργανώθηκαν και απέκτησαν διαφορετικό αέρα. Μέχρι πρότινος τίποτα σχετικά με την οργάνωση δεν θύμιζε ότι μιλάμε για τμήματα Υποδομής μεγάλης ομάδας και οι μοναδικοί που έκαναν τη διαφορά και προσπαθούσαν για το καλύτεροι ήταν οι άνθρωποι που δούλευαν σε αυτά.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ αντιδρούν στις απαιτήσει του Δέλλα, χωρίς καλά καλά να έχουν δουλέψει μαζί του.

Ο Στέλιος Μανωλάς, αλλά και ο Άγγελος Χατζόπουλος που προπονούν τα δύο μεγαλύτερα τμήματα της Ένωσης δουλεύουν βάση των όσων θέλει να βλέπει στην ομάδα ο "Κολοσσός".

Σύστημά τους το 4-2-3-1, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, με μοντέρνα μπακ και κάτω την μπάλα. Αυτό κάνει ευκολότερη τη ζωή των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παίρνουν από τις Ακαδημίες κιόλας, όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα.

Μπορεί, λοιπόν, η 11άδα της Ένωσης στη Λάρισα, από το 60 περίπου και μετά να μην είχε αγωνιστεί μαζί ούτε σε προπόνηση, ωστόσο το γεγονός ότι άπαντες δουλεύουν υπό τις ίδιες οδηγίες και στυλ ποδοσφαίρου, κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ