ΑΕΚ

Άμεσες αποφάσεις για αριστερό μπακ

Άμεσες αποφάσεις για αριστερό μπακ
Μιλοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Διαβάστε τις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ όσον αφορά την απόκτηση αριστερού μπακ και πως μπορεί τελικά να ανατραπεί η αρνητική εξέλιξη με τον Ζιοβάνι.

Στην ΑΕΚ τα μαντάτα που έφτασαν από την Βραζιλία για τον τραυματισμό του Ζιοβάνι δεν ήταν καλά. Και έστω και αν τις επόμενες ώρες μετά την πρώτη επικοινωνία υπήρξε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί από την πλευρά του παίκτη μια πιο ευοίωνη εκδοχή τη διάγνωσης, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να χάσει πλέον άλλο χρόνο.

Άλλωστε ήδη με βάση τον προγραμματισμό, η μεταγραφή αριστερού μπακ θα έπρεπε να είχε γίνει. Γι αυτό και στην ΑΕΚ θα προκρίνουν και θα προχωρήσουν με άλλη επιλογή για την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Εκτός αν ο Ζιοβάνι πάρει το αεροπλάνο άμεσα για Αθήνα, εξεταστεί από γιατρούς του Δικεφάλου και αποδειχθεί πως πρόκειται τελικά για έναν πολύ ελαφρύ τραυματισμό. Κάτι που μάλλον βρίσκεται στην σφαίρα του αδύνατου.

Στην ΑΕΚ θέλουν να τρέξουν άμεσα την μεταγραφική υπόθεση του αριστερού μπακ. Ενδεχομένως και αυτή του μεσοεπιθετικού. Γι αυτό και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκοπεύει να φύγει από την Οπαλένιτσα όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Μάλιστα αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και σήμερα (22/7).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ