ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Να μπαίνουμε σε κάθε ματς σαν πρωταθλητές"

Αλμέιδα: "Να μπαίνουμε σε κάθε ματς σαν πρωταθλητές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα παρέλαβε τα βραβεία για τον τίτλο του καλύτερου γκολ και του MVP της 3ης αγωνιστικής και μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τη συνέχεια της σεζόν και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι κιτρινόμαυροι.

Το πρόβλημα με τον τραυματισμό στη μέση ο Ούγκο Αλμέιδα το ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ. Και όχι μόνο μπήκε στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (17/9) με την Βέροια, αλλά όπως φάνηκε και από το σημερινό (15/9) δίτερμα στα Σπάτα, θα ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα.

Μάλιστα ο Κετσπάγια έδειξε πως προσανατολίζεται μόνο σε μια αλλαγή σε σχέση με το ματς με την Ξάνθη, με τον Σιμόες να επιστρέφει δίπλα στον Γιόχανσον αντί του Λαμπρόπουλου.

Πάντως ο Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να μπαίνει σε κάθε ματς με τη νοοτροπία πρωταθλήτριας.

"Η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι μπαίνει για τη νίκη. Είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Αφού θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να στοχεύουμε στον τίτλο, το σκεπτικό μας είναι σε οποιοδήποτε γήπεδο μπαίνουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Να μπαίνουμε στο γήπεδο ως πρωταθλητές. Αυτό θα κάνουμε και στη επόμενο ματς, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε απ' την έδρα τους με τη νίκη.

Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα που δέχεται έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Ο προπονητής τους όμως έχει τον χρόνο για να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια παίζει μπροστά στον κόσμο της και είναι το πρώτο ματς εντός έδρας, γι' αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί".

"Ήταν ένα πανέμορφο γκολ, δεν περίμενα τον τίτλο του MVP"

Κατά την διάρκεια της βράβευσης του ο Αλμέιδα τόνισε ότι πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά συμπλήρωσε πως δεν περίμενε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη λέγοντας:

"Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Εγώ ήμουν έτοιμος και ήθελα να εκμεταλλευθώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είχα την ευτυχία να σουτάρω σωστά και να πετύχω πραγματικά ένα υπέροχο γκολ. Η αλήθεια είναι ότι το γκολ ήταν υπέροχο και σημαντικό. Μακάρι να καταφέρω να σουτάρω ξανά και να σκοράρω με αυτό τον τρόπο.

Το πιο βασικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση των δύο βραβείων αλλά προσπαθώ να το "ξεχάσω" προκειμένου να συγκεντρωθώ στον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε το Σάββατο για να προσπαθήσουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς".

Σε ότι αφορά στην ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερός ποδοσφαιριστής της 3ης αγωνιστικής, ο Αλμέιδα δεν έκρυψε την έκπληξή του:
"Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να κατακτήσω το βραβείο του MVP. Το γκολ που πέτυχα ήταν πράγματι πολύ καλό και το περίμενα, αλλά όχι το δεύτερο βραβείο.

Έγιναν αρκετοί αγώνες, μπήκαν πολλά γκολ και υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες που συμμετείχαν και σκόραραν. Βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου".

Από την πλευρά του ο κ. Ξηροκώστας είπε:

"Θέλω να εκφράσω την άποψη των οπαδών της ΑΕΚ και την ικανοποίηση για το ότι το ξεκίνημα της ομάδας ήταν πολύ καλό. Όχι μόνο για τον Ούγκο (Αλμέιδα), αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί, αλλά και σε όλους τους επόμενους. Να είναι ακόμα καλύτερη η απόδοσή τους, ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Κι εμείς ως οπαδοί βλέπουμε ότι γίνεται προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας και ελπίζουμε να γίνονται ακόμα περισσότερες κινήσεις, όπως αυτή του Αλμέιδα. Να έρχονται μεγάλα ονόματα γενικά στην Ελλάδα, αλλά και ειδικά στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο που είναι και το σημαντικότερο. Ελπίζω να είμαι τυχερός και να έχω την ευκαιρία να είμαι εδώ και σε άλλες βραβεύσεις.

Θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα για το γήπεδο. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει αυτό το στολίδι. Να σταματήσουν κάποιοι να φέρνουν εμπόδια. Το γήπεδο είναι πολύ βασικό τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τη Νέα Φιλαδέλφεια και γενικά για την Αθήνα. Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια γήπεδα για να πηγαίνει ο κόσμος να χαίρεται. Γήπεδο μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ