ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να είμαστε πρωταθλητές"

Αλμέιδα: "Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να είμαστε πρωταθλητές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους "κιτρινόμαυρους". Δείτε videos με τις δηλώσεις του.

Οι πρώτες του κουβέντες πριν καν υπογράψει το συμβόλαιο του, ήταν πως θέλει να τελειώνει με τα διαδικαστικά, για να προλάβει την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα. Οι πρώτες του δηλώσεις, έγιναν με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Ούγκο Αλμέιδα, αισθάνεται ήδη καλά στη νέα του ομάδα και δηλώνει και πολύ ορεξάτος.

"Στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα με την δουλειά μου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να είμαστε πρωταθλητές εμείς, η ομάδα της ΑΕΚ.

Έχω πάρα πολλή όρεξη, θέλω να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αρχίσω να δουλεύω και να βρεθώ στην φυσική κατάσταση που χρειάζεται και να βοηθήσω την ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος, για το πρώτο παιχνίδι ίσως να είναι δύσκολο αλλά για το δεύτερο θα είμαι εντάξει".

Για το αν συμβουλεύτηκε κάποιον πριν αποφασίσει να πει ναι στην ΑΕΚ και πως πήρε αυτή την απόφαση: "Όχι δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την οποία δεν χρειάζεται να μαζέψω πληροφορίες την γνωρίζω. Πρώτα από όλα δεν είναι καθόλου δύσκολο να δεχτείς μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και για αυτό βρίσκομαι εδώ".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ