ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο, ποτέ δεν εγκατέλειψα"

Αλμέιδα: "Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο, ποτέ δεν εγκατέλειψα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα μίλησε σε πορτογαλικά ΜΜΕ για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στη SuperLeague, το "5% των ελπίδων" να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας και τη σκληρή πραγματικότητα στη Ρωσία.

Η μαχητικότητα διακρίνει τον Ούγκο Αλμέιδα. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του. Ο 32χρονος Πορτογάλος φορ της Ένωσης μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στη SuperLeague και τα δύο γκολ επί της Ξάνθης μίλησε στην "A bola" για τα "δύο χρόνια που βρισκόταν στον πάτο", του ανθρώπους που είδε να δολοφονούνται μπροστά του στη Ρωσία και το 5% να δει το όνομά του στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

"Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα. Ούτε θα εγκαταλείψω. Όλα όσα κατέκτησα ήταν με ιδρώτα και θυσία. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ για κατάσκοπος, είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν (σ.σ όταν αγωνιζόταν στην Ανζί).

Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι' αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς.

Έζησα πολύ έντονα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ