ΑΕΚ

"Αλλάζουν" οι Ακαδημίες της ΑΕΚ

"Αλλάζουν" οι Ακαδημίες της ΑΕΚ
EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μητροτάσιο και περνούν σε μεταβατικό στάδιο οι Ακαδημίες, μέχρι να εφαρμοστεί από το καλοκαίρι ένα καινούργιο μοντέλο.

Από το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ προχωρά σ' ένα διαφορετικό μοντέλο οργάνωσης των Ακαδημιών της. Με το τιμόνι στον Άκη Ζήκο και τον Γιάννη Σαμαρά.

Μάλιστα ήδη από τώρα, η ΑΕΚ ξεκινά την αναδιοργάνωση, για να αξιοποιηθεί ως μεταβατικό, το διάστημα μέχρι το καλοκαίρι.

Σ' αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Μιχάλη Μητροτάσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως και σήμερα τεχνικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, Μιχάλη Μητροτάσιο, ενόψει και του νέου μοντέλου αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τον κ. Μητροτάσιο για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στο πλάνο επανασύστασης της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας από το καλοκαίρι του 2013.

Χρέη υπεύθυνου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας θα εκτελεί από σήμερα ο κ. Σταύρος Λέτσας.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια και τη δυνατότητα που μου έδωσαν ώστε να στηθεί το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ από το μηδέν και να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Καταφέραμε να λειτουργήσουμε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνολική καλλιέργεια των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τομέα ανίχνευσης των νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα»".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ