ΑΕΚ

Αλλαγή κλίματος για το γήπεδο

Αλλαγή κλίματος για το γήπεδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν από μία εβδομάδα προέκυψε ακόμα και "πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του υπουργείου για το θέμα του γηπέδου όμως τώρα το κλίμα έχει αλλάξει δραστικά. Διαβάστε αναλυτικά.

Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε μέχρι και το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού για να εκφράσει παράπονα για την καθυστέρηση στο θέμα του νέου γηπέδου, υπήρξε στην ΑΕΚ δυσφορία για την κωλυσιεργία από το ΥΠΕΚΑ και προέκυψε ακόμα και «πόλεμος» ανακοινώσεων με το υπουργείο.

Ωστόσο τώρα το κλίμα άλλαξε δραστικά. Πλέον στην ΑΕΚ είναι άκρως αισιόδοξοι πως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν πάρει την υπογραφή του υπουργού στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Και κατόπιν θα μπορέσουν να προχωρήσουν με την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Ακόμα και μέσα στον Μάρτιο. Τι μεσολάβησε μέσα σε μια εβδομάδα;

Αφενός υπήρξε κινητοποίηση από την πλευρά της ΑΕΚ, προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμα και το τελευταίο αίτημα που τους τέθηκε και αφορούσε κάποιες διευκρινήσεις ερωτήσεις που τέθηκαν στη δημόσια διαβούλευση, επί της μελέτης. Θεωρούνταν εκ του περισσού, με βάση όλα τα στοιχεία και τις γνωμοδοτήσεις που υπήρχαν στο φάκελο. Όμως στην ΑΕΚ ήθελαν να μην αφήσουν την παραμικρή εκκρεμότητα και να μην δώσουν το παραμικρό πάτημα για περαιτέρω κωλυσιεργία.

Αφετέρου υπήρξε η δημόσια τοποθέτηση του υπουργού ΠΕΚΑ Πάνου Σκουρλέτη. Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra Channel όχι μόνο δεσμεύτηκε πως θα υπογράψει την περιβόητη ΜΠΕ αλλά ήταν απολύτως θετικός στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και μπορεί από την ΑΕΚ να μην θέλησαν επισήμως να τοποθετηθούν. Όμως είναι δεδομένο πως εισέπραξαν με ικανοποίηση και την τοποθέτηση αλλά και την στάση του υπουργού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ