ΑΕΚ

Αλλαγές ενόψει στις Ακαδημίες

Αλλαγές ενόψει στις Ακαδημίες
INTIME SPORTS

Αποφάσεις για πρόσωπα και τμήματα αναμένεται να παρθούν σύντομα από τον διευθυντή των Ακαδημιών Άκη Ζήκο με σκοπό την ακόμα αρτιότερη λειτουργία των κιτρινόμαυρων τμημάτων Υποδομής.

Το πλάνο της νέας ΑΕΚ πρεσβεύει ότι οι Ακαδημίες θα αποτελούν τη μελλοντική βάση της ομάδας, καθώς στόχος είναι σε μερικά χρόνια από σήμερα, το τμήμα της πρώτης ομάδας να στελεχώνεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλα τα κλιμάκια των Υποδομών να λειτουργούν απολύτως σωστά.

Η πρώτη χρονιά των αλλαγών ολοκληρώθηκε και πλέον οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τις πρώτες αλλαγές, καθώς τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική υπάρχει κανονικό πρωτάθλημα για το τμήμα κ20 της ομάδας, κάτι που δεν ίσχυε πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr ο Χάρης Κοπιτσής θα αλλάξει πόστο, καθώς ακούγεται ότι θα αφήσει πίσω του τον πάγκο του τμήματος κ18 και θα αναλάβει άλλον (περισσότερο οργανωτικό και νευραλγικό) ρόλο μέσα στην ομάδα.

Πρόσωπα, πόστα και αποφάσεις

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλως προπονητής θα πρέπει να πάρει τη θέση του, με το όνομα του Μιχάλη Κασάπη να είναι αυτό που συζητείται έντονα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ώστε να αναλάβει τη θέση του προπονητή στο μεγαλύτερο τμήμα των Ακαδημιών, παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα Football League Νέων, ενώ μέχρι πέρυσι το μεγαλύτερο τμήμα της ομάδας δεν αγωνιζόταν πουθενά.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα το αν τα τμήματα κ18 και κ17 ενωθούν ή εάν απλά το κ18 θα μετατραπεί σε κ21.

Όλες αυτές οι εκκρεμότητες και αρκετές ακόμα θέματα που υπάρχουν ανοιχτά, αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς πλέον η ΑΕΚ θα αγωνίζεται κανονικά σε πρωτάθλημα Νέων κάτι που δεν συνέβαινε τη σεζόν που πέρασε.

Ωστόσο, θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές με τις πρώτες να αναφέρονται στους Μιχάλη Κασάπη και Χάρη Κοπιτσή οι οποίοι ετοιμάζονται να αλλάξουν πόστα, παραμένοντας όμως πάντα ενεργά στελέχη στην ΑΕΚ.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ