ΑΕΚ

Αλλαγές στην Πολωνία για την ΑΕΚ, οι αριθμοί στις φανέλες

Αλλαγές στην Πολωνία για την ΑΕΚ, οι αριθμοί στις φανέλες
ΑΕΚ INTIME SPORTS

Το ταξίδι της αποστολής της ΑΕΚ για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ήταν... περίπλοκο, αλλά και κουραστικό. Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα από τα ξημερώματα (4.00) της Δευτέρας (20/7). Η αποστολή της ΑΕΚ χρειάστηκε να "πετάξει" μέσω Φρανκφούρτης και να ταξιδέψει με αεροπλάνο, που έμοιαζε με καναντέρ, για Πόζναν. Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν με τα πολλά στην Οπαλένιτσα και απολαμβάνουν τις λίγες ώρες ξεκούρασης μέχρι και την πρώτη προπόνηση στο Ρεμές (19.30 ώρα Ελλάδος)

Πάντως αμά τη αφίξει της ΑΕΚ στην Πολωνία, προέκυψαν αλλαγές στο πρόγραμμα. Το φιλικό με την Λεχ Πόζναν, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή, αναβλήθηκε. Για την ακρίβεια αντικαταστάθηκε με αντίπαλο την Κορόνα Μπιέλτσε, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 9η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η αλλαγή αντιπάλου δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα, όσο η αλλαγή της ώρας. Αντί για 19.00 ώρας Ελλάδος (18.00 ώρα Πολωνίας), η σέντρα του φιλικού θα γίνει στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας (δηλαδή 11.00 ώρα Πολωνίας). Κάτι που προφανώς δεν είναι διόλου συνηθισμένο.

Ο Βάργκας το «9», ο Τζιμπούρ το «19»

Η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και το γεγονός πως σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό, ήταν και η ιδανικότερη στιγμή για να επιλέξουν οι «κιτρινόμαυροι» τα νούμερα στην φανέλα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Ρόναλντ Βάργκας που θεωρητικά θα μπορούσαν να γίνουν «μνηστήρες» της φανελας με το νούμερο «10», έκαναν άλλες επιλογές. Ο Αλγερινός το 19 και ο Βενεζουελάνος το 9. Όσο για το 10, έμεινε στον περσινό του κάτοχο. Ο Θέσαρ Άρθο επέλεξε το ελεύθερο λόγω απουσίας Ρόβα νούμερο «4». Ο Ηλίας Βούρας παραχώρησε το νούμερο «1», στον Αλάιν Μπαρόχα.

Αναλυτικά τα νούμερα που επέλεξαν οι κιτρινόμαυροι:

1 Αλάιν Μπαρόχα

2 Αριστείδης Σοϊλέδης

3 Σταύρος Πεταυράκης

4 Θέσαρ Αρθο

5 Βασίλης Λαμπρόπουλος

6 Μιγκέλ Κορδέρο

7 Χέλντερ Μπαρμπόσα

8 Αντρέ Σιμόες

9 Ρόναλντ Βάργκας

10 Δημήτρης Ανάκογλου

11 Βαγγέλης Πλατέλλας

12 Ροντρίγκο Γκάλο

14 Δημήτρης Γροντής

15 Στράτος Σβάρνας

17 Ντάρκο Ζόριτς

18 Γιάκομπ Γιόχανσον

19 Ράφικ Τζεμπούρ

20 Πέτρος Μάνταλος

21 Χρήστος Αραβίδης

22 Γιάννης Ανέστης

26 Δημήτρης Κολοβέτσιος

29 Κυριάκος Ανδρεόπουλος

30 Ηλίας Βούρας

55 Άνταμ Τζανετόπουλος

77 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος

99 Μακόλεϊ Κρισάντους

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ